• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

Klantenservice

Vragen
Heeft u een vraag, omtrent een product in ons assortiment, of over een bestelling, of andere zaken, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Dat kan door onderaan de webshop te klikken op 'Contact informatie'. Daarin kunt u uw gegevens invullen en uw vraag stellen. Uw vraag komt dan automatisch terecht bij onze klantenservice. De klantenservice is ook telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en kunt u uw vragen schriftelijk aan ons stellen middels een e-mail. Zie daarvoor onze contactgegevens.
Heeft u vragen over een aandoening en wilt u daar een antwoord op, dan kunt u ook gebruik maken van ons e-mail adres. Uw vraag wordt dan doorgestuurd naar de aan Tandonline verbonden tandartsen.

Bestellingen
Bestelling kunnen 24 uur per dag worden geplaatst via www.tandonline.nl. De bestellingen worden iedere werkdag tot 16.00 uur afgewerkt en voor zover mogelijk verzonden. In sommige gevallen lukt het ons niet om de bestelling direct te verzenden. Dit kan o.a. doordat een bepaald product niet of onvoldoende bij ons op voorraad is. Dan wordt u als klant daarvan per e-mail op de hoogte gebracht en wordt het ontbrekende product zo snel mogelijk besteld bij betreffende leverancier. De bestelling zal dan hooguit enkele dagen later naar u worden verzonden.

Alle bestellingen die na 16.00 uur worden geplaatst worden de volgende dag afgewerkt en indien mogelijk verzonden. Wanneer u een bestelling plaatst op vrijdag na 16.00 uur, is het voor ons niet mogelijk deze op tijd te verzenden met betreffend postbedrijf. Deze bestellingen worden op eerstvolgende werkdag, d.w.z. op de maandag, afgewerkt.
Indien u haast heeft met een product wordt u verzocht de bestelling op tijd te plaatsen. U kunt eventueel telefonisch contact opnemen met de klantenservice over de status van de voorraad.

Bestellingen die per pakketpost worden verzonden worden voorzien van een Track en Trace code. Iedere klant die een bestelling heeft geplaatst die per pakketpost wordt verzonden ontvangt deze code zodra de bestelling wordt verwerkt en wordt klaargemaakt voor verzenden.
Bestellingen die per briefpost worden verzonden ontvangen geen track en trace code en de klant ontvangt daarvan in principe geen verzendbericht. Indien u hiervan de status wilt opvragen wordt u verzocht dit per email te doen.


Klachten
Toch kan het soms fout gaan. Vergissen is menselijk. Misschien heeft u een verkeerd artikel ontvangen of is de hoeveelheid niet juist. Misschien dat de bezorging wel erg op zich laat achten. De tevredenheid van de klant staat bij ons voorop. Wij willen er alles aan doen om alles correct af te handelen en een betrouwbare webwinkel te zijn. Hoewel wij ons kunen voorstellen dat u in deze gevallen bent teleurgesteld, vragen wij graag om uw begrip en geduld. Bij voorbaat bieden wij van Tandonline alvast onze excuses aan voor deze fouten, vergissingen en vertragingen.

Ook uw suggesties voor de verbetering van de webshop van Tandonline, over onze producten, over de dienstverlening, of mist u bepaalde informatie, enz. Laat het ons weten! Mails ons via [email protected].

Heeft u een vraag, een klacht of een suggestie? Neem dan contact met ons op.

  • Bel: 085-4014642 (08.30-17:00 uur)
  • E-MAIL: [email protected]
  • Adres: Kruisboog 27 
    3905TE Veenendaal

Account aanmaken
Je kunt natuurlijk altijd iets bestellen bij Tandonline zonder een account aan te maken. Toch heeft het aanmaken van een account zo zijn voordelen.


Hoe maak ik een account aan? 
Boven aan de webshop in de zwarte balk klikt u op ‘bewaar mijn gegevens voor de volgende keer’. U krijgt vervolgens een scherm waarin u uw gegevens invoert. Vergeet niet een gemakkelijk te onthouden wachtwoord in te vullen. Dit wachtwoord is heel belangrijk elke keer wanneer u inlogt bij Tandonline. Nadat u alles heeft ingevuld klikt u op ‘verstuur’. U krijgt via de e-mail een bericht dat u bent ingelogd.


Waarom is dit handig?
Elke keer wanneer u een artikel wilt bestellen bij Tandonline, hoeft u na het aanmaken van een account, niet meer al uw gegevens in te vullen. Dat scheelt een heleboel tijd.  U klikt op ‘inloggen’ en daarna hoeft u slechts alleen uw e-mail adres in te vullen en uw wachtwoord en u kunt meteen door naar het bestellen van een artikel.


Nieuwsbrief ontvangen
Wanneer u geïnteresseerd bent in onze nieuwsbrief, kunt u het vakje daarvoor aanvinken. Ook dit is niet verplicht. In de nieuwsbrief ontvangt u informatie over de producten die bij Tandonline te koop zijn en over aandoeningen en oplossingen daarvoor.


Uw tandarts
Bij het aanmaken van uw account ziet u een vakje waarin u de naam van uw tandarts kunt invullen. Dit is geen verplichting. Tandonline bouwt graag goed relaties op met de tandartspraktijken in Nederland en België. Om die reden vragen we u de naam van uw tandarts in te vullen.


Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat doe ik nu?
Indien u uw wachtwoord bent vergeten om in te loggen, vult u alleen uw e-mail adres in en klikt u vervolgens op ‘wachtwoord vergeten’. U krijgt daarna een nieuw scherm waarin u uw e-mail adres nogmaals invult. Wanneer u vervolgens op ‘verstuur’ klikt, krijgt u direct een e-mail met daarin een link om uw wachtwoord aan te passen, zodat u snel weer op Tandonline kunt bestellen.


Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Uw persoonlijke gegevens blijven in het systeem van Tandonline bewaard. Het is alleen ten voordele van uzelf. Uw gegevens blijven vertrouwelijk en worden niet verkocht of doorgegeven aan derden.